OVER MIJ

Jij zoekt een tekstschrijver. Een die jouw boodschap goed kan verwoorden, die je klanten kan overtuigen en je wilt met de juiste woorden goed gevonden worden. Logisch, want met sterke teksten ga jij groeien en creëer je leads. Tijd dus voor mij, de Tekstkamer.  

Wat doe ik?

SEO

Ik schrijf zoekmachinevriendelijk zodat jij goed wordt gevonden in Google. Als seo-speicialist zorg ik voor content die aanslaat en gevonden wordt. Ik maak ook zoekwoordenanalyse voor je en een concurrentieanalyse. Ik stel doelen in Google Analytics en bewaak de voortgang. Seo is een ongoing process. Weten wat waar jouw bedrijf met SEO staat? Vraag de gratis SEO Content Check aan!

Tekstschrijven

(en nee, dat is niet hetzelfde als copywriting) – Nieuwe teksten, oude teksten herschrijven, schrappen, boetseren en weer opnieuw. Net zolang totdat de tekst je raakt.

Copywriting

Lekker commercieel, eigenwijs soms, met humor ook, goed voor je reclameboodschappen, folders, leaflets, als het maar verkoopbaar is. Maar informatief kan ik er ook wat van. 

Redacteur

Voornamelijk reportages en columns. Over turnen o.a., of fitness. Maar ook lifestyle-zaken en auto’s.

Redigeren/ corrigeren

Teksten redigeren zodat de spelling en grammatica kloppen als een bus. 

Contentspecialist

Voornamelijk een complete contentstrategie voor je maken. Zodat jij jouw content, de bedoeling, de klantreis en je klanten volledig in beeld hebt en we dus veel gerichter content kunnen maken en publiseren.

BLOGGEN

Over reizen, lifestyle en auto’s, seo-geschreven of niet. Da’s een keuze

Last but not least: mijn eigen ontwikkelde schrijftraining: Actief Schrijven.

In mijn jarenlange ervaring als contentmaker en bedenker merkte ik dat mensen moeite hebben met een actieve schrijfstijl toe te passen. Nu is dat ook lastig, want je moet zo goed als alle hulpwoorden schrappen. En dat is vaak eng. Maar wat er dan ontstaat is een heel prettige leesbare tekst die iedereen begrijpt en die recht op z’n doel afgaat. Zonder dat de lezer twijfelt over de precieze inhoud van een tekst. En dat geeft rust aan iedereen, want er zijn nauwelijks vragen meer, alles is in een oogopslag duidelijk.