Over Mij - De Tekstkamer

Over mij

Ik ben een tekstschrijver pur sang. Al jaren (zo’n 25) zorg ik dat elke boodschap de juiste doelgroep raakt. Op of via welk kanaal dan ook. Van copywriting tot journalistieke bijdragen en van SEO-webteksten tot aan contentstrategie. Ik doe wat nodig is om jouw klanten of lezers in beweging te zetten. Ook degenen die jou nog niet kennen. Hoe? Met unieke en creatieve teksten die (onverwachts) raken. En met voorafgaand gedegen onderzoek zodat een artikel klopt aan alle kanten.

IMG_1162

Wat Ik Doe

Tekstschrijven

(en nee, dat is niet hetzelfde als copywriting) – Nieuwe teksten, oude teksten herschrijven, schrappen, boetseren en weer opnieuw. Net zolang totdat de tekst je raakt.

SEO

Ik schrijf zoekmachinevriendelijk zodat jij goed wordt gevonden in Google. Als seo-speicialist zorg ik voor content die aanslaat en gevonden wordt. Ik maak ook zoekwoordenanalyse voor je en een concurrentieanalyse. Ik stel doelen in Google Analytics en bewaak de voortgang. Seo is een ongoing process. Weten wat waar jouw bedrijf met SEO staat? Vraag de gratis SEO Content Check aan!

Copywriting

Lekker commercieel, eigenwijs soms, met humor ook, goed voor je reclameboodschappen, folders, leaflets, als het maar verkoopbaar is. Maar informatief kan ik er ook wat van. 

Redacteur

Voornamelijk reportages en columns. Over turnen o.a., of fitness. Maar ook lifestyle-zaken en auto’s.

Redigeren

Teksten redigeren zodat de spelling en grammatica kloppen als een bus.

Contentspecialist

Voornamelijk een complete contentstrategie voor je maken. Zodat jij jouw content, de bedoeling, de klantreis en je klanten volledig in beeld hebt en we dus veel gerichter content kunnen maken en publiceren.

Bloggen

Over reizen, lifestyle en auto’s, seo-geschreven of niet. Da’s een keuze.

Scroll to Top